Minusta on tullut varsinainen lihahaukka ja nimenomaan halvan lihan haukka. Ehken olekkaan haukka, se kun saalistaa tuoretta lihaa, vaan olen korppikotka, jolle käy vähän elähtäneempikin. Aivot rekisteröi punasella merkittyjä lihapaketteja ja katse suumaa hiilihydraattipitoisuudet. Odotan todella ruuan arvonlisäveroaletta. Vaan kaipa se alennus kompensoidaan jotenkin kuitenkin tuotteiden hintoihin.

Musta on tullut kanan suurkuluttaja, koska pihvilihaan minulla ei ole varaa. Töissä on hyvää se, että ruuan hinnalla, siis harvoin syön samaa ruokaa kuin muut, syön täyttämäni marjavarastot loppuun. Herkkua oli tänään karviais-raejuusto-turkkilaisjogurttisötkötys. Kahvia voin nykyään juoda huoletta, ei närästä. En minä sitä juo kuin pari mukia päivä, mutta ennen sain viidestä tipasta jo kovan närästyksen. Nyt taitaakin näyttää siltä, että elinmistöllä on mahdollisuus käsitellä tämä myrkky paremmin, kun sen ei tarvitse olla jatkuvassa hiilarihyökkäyksessä.

Huvittavaa on, että minusta on tullut huomaamatta juutalainen syömätavoiltani. Aamulla ja päivällä maitotuotteita ja illalla lihaa ja kasviksia. Kermaa ja voita en voi kyllä nauttia ihan silleen, muttei se kuitenkaan ole ihan pakko, luulen ma. Pähkinöitä ja tummaa suklaata syön mielelläni. Lidlin tummat ovat parhaita, hyvän makuisia ja alhaisia hiilaritasoltaan.