Olen antanut itselleni luvan syödä vapaasti mitä haluan tämän kihlajaishärdellin aikana. Mutta yllätys yllätys, en minä juuri ole hiilareita syönyt. Laivalla saldo taisi olla saaristolaisleivänpala mädin ja smetanan kera, perunapaistos, 3 suklaakonvehtia ja ruisleivän pala kahvin kanssa, yksi makea coctail. Tälläiset näkyvät hiilarit, varmasti kastikkeissa oli jauhoja ja jälkiruokahyytelössä sokeria. Mutta kaikin puolin olen todella tyytyväinen. Painoa on silti varmasti tullut, niinpä en masenna itseäni käymällä puntarilla.

Pikkuhiljaa taas käynnistän vahvempaa karppausta ja tänään tein tälläistä syyspaistosta.

OLGAN SYYSPERJANTAIN PATA

1 sipula, 150g pekoni kuuloteta. Laiteta muka 400g jauheliha, paisteta kypsäks ja lisätä 3 piänt kuutioitu kesäkurpitsa. Laiteta joukko pikkase suala ja pippura, valkosipulaki o hyvä kesäkurpitsa ruuis. Kaadeta purkki yrttitomaattimurska joukko ja hauduteta kymmenise minuutti ja tarkisteta maku. Jos nyy sattu olema sunnuta tai muute va paremp arkipäivä, ni töräytetä annokse pääl smetana tai kremefreissi. Ja o kuulkka hyvä!!!!

Kyl mul simmone piän piru istu olkapääl, joka houkuttele muu pyytämä Äijö Vuahesaare oike kunno leivoskahveil. Mut sit se o taas siin. Kyl jämpti o jämpti!!